O meni

Dobrodošli v mojem kotičku.

Sem Mateja in sem slikarka in oblikovalka, ki jo navdihujeta narava, glasba in organizacija.

Moja zgodba

Po poklicu likovna pedagoginja sem se preusmerila v dizajn in izdelavo spletnih strani ter trgovin. Delo v različnih okoljih mi je doprineslo neprecenjlive izkušnje iz različnih področij.

V življenju se trudim osredotočati na tisto, kar je resnično pomembno. Koncept preprostega življenja me je naučil, kako ceniti drobne trenutke in se osvoboditi nepotrebnega balasta. Ta pristop mi je prinesel več notranjega miru in veselja, ki ga zdaj želim deliti z vami.

Pri tem mi je v veliko pomoč tudi organizacija doma in osebnega življenja. Urejeno in preprosto okolje mi omogoča, da ohranjam jasnost misli in se osredotočam na svoje cilje, tako v osebnem kot v poklicnem življenju. 

Verjamem, da nas urejen prostor in dobro premišljeni načrti vodijo do večje kreativnosti in notranje izpolnitve.

Z vsakim dnem se učim, kako vzdrževati ravnovesje med preprostim življenjem in produktivnostjo. Z veseljem delim svoje izkušnje in nasvete, kako ustvariti harmonično življenje, kjer je prostor za rast, radost in osebni razvoj. Pridružite se mi na tej poti, kjer bomo skupaj odkrivali lepote preprostega, a organiziranega življenja. ❤

“Happiness is not a destination. It is a method of life.”

Unknown

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino